Developing your mobile and web applications
CLOUD OFFICE Hier ziet u /Services/CLOUD OFFICEOffice365 is een online kantoor, dat door Microsoft aangeboden wordt in een abonnementsformule

U hebt toegang tot de bekende Microsoft Office-programma's die bovendien altijd up-to-date zijn.
Iedereen blijft gesynchroniseerd dankzij zakelijke e-mail en gedeelde agenda's die toegankelijk zijn vanachter het bureau of onderweg.
Maak direct verbinding met een online vergadering of start er zelf een. U kunt HD-videovergaderingen met meerdere partijen houden, real-time aantekeningen maken en uw scherm delen.
Laat mensen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden. Bewerk documenten samen met uw teamleden, deel rapporten met zakelijke relaties en blijf verbonden met klanten. Uw documenten bevinden zich op SkyDrive, met automatische back-ups.
U kan veilig werken dankzij ingebouwde beveiliging tegen malware en spam. U kunt rekenen op een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiƫle garantie.

Via Office365 heeft u toegang tot online versies van Sharepoint, Exchange en andere services.


SharePoint Online kan beschouwd worden als een centrale plaats voor al uw content. Documenten kunnen erop geplaatst worden, gestructureerd en gedeeld worden. SharePoint heeft een krachtig versiebeheer en laat toe om door verschillende teamleden tegelijk aan hetzelfde document te werken. SharePoint stockeert de wijzigingen van elk van de gebruikers.

Documenten kunnen bewerkt worden vanaf bijna elk toestel, zelfs offline.


Exchange Online host uw e-mail in de cloud. E-mail, kalenders en contacten zijn beschikbaar op uw PC, smartphone en in de web browser. Uw data is absoluut beveiligd tegen malware en spam, wordt opgeslaan in geografisch verspreide data centra's en er wordt continu een back-up gemaakt.

Bovendien is er een SLA-gegarandeerde uptime van 99,9%.
Vraag een gratis prijsestimatie voor een kantoor in de cloud.
Ga naar overzicht van diensten.
Contacteer ons voor meer info.