Developing your mobile and web applications
APPLICATIE PORTFOLIO
Hieronder een greep uit de projecten welke we recent realiseerden.

MOBIELE APPLICATIES
De Bill Organizer is een Windows Phone 7.5/8 app, die beschikbaar is vanaf de Windows Phone Store.
Deze app werkt met een locale database, welke fungeert als buffer, vooraleer de gegevens naar de online database verstuurd worden. Op geregelde tijdstippen wordt de locale database gesynchroniseerd met de online database, via WCF Services. De architectuur van de app is gebaseerd op het MVVM (Model - View - ViewModel) pattern.
De Product Catalogus is een Windows Store app voor het demonstreren van uw producten. De producten staan gerangschikt per categorie. Het selecteren van een product toont de gedetailleerde product pagina. Een krachtige zoekfunctie ondersteunt de gebruiksvriendelijkheid van deze app.
Een langdurig project bij Carehome of the Future, voor het ontwikkelen van mobiele applicaties, Kinect applicaties, WCF services, ... voor het Zorgtehuis van de Toekomst.
Zie dit TV-verslag van TV Limburg, waarin Peter De Jonghe sommige van de gebruikte technologieën toelicht (ongeveer halverwege de reportage).
Een langdurig project bij Living Tomorrow Belgium, voor het ontwikkelen van - onder meer - mobiele applicaties voor Windows Phone en Windows Store.
De Caretta Tracking Service is een Android 4.0.3 app, waardoor voertuigen (trucks, bestelwagens, ...) automatisch kunnen gevolgd worden en zichtbaar kunnen gemaakt worden op een landkaart (i.e. Google Maps). De mobiele app geeft periodiek (configureerbare instelling) de GPS-coördinaten door naar een online service. Een web applicatie consumeert deze service, en maakt de GPS-coördinaten zichtbaar.
Wij bieden u een gratis prijsestimatie voor uw mobiele toepassing.
Contacteer ons voor meer info.
WEB APPLICATIES
Caretta is een web applicatie voor het beheren van container transport en cargo operaties in havens.
Caretta bevat een interface met het Navision ERP-systeem (via BizTalk), waardoor klantenorders geïmporteerd worden in een Sql Server 2012 database.
NHibernate wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen tussen de web applicatie en de database. De web applicatie is ontwikkeld met ASP.Net MVC, CSS3, HTML5 en jQuery. De Caretta server engine is ontwikkeld in C# (.Net Framework 4.5).
Het Ergo Management Information System is een web applicatie voor het beheer van afspraken, verkoopsrapporten en statistieken in de verzekeringsindustrie.
Etrim is een Vlaamse virtuele energiecentrale. De website kan geraadpleegd worden op www.etrim.eu
Gezien het belang van deze intranet applicatie, is deze in 2010 door een strenge audit gegaan op vraag van de investeerders, met een zeer positief resultaat.
Het project was gekenmerkt door een complexe integratie met verschillende subsystemen, het voldoen aan hoge betrouwbaarheidseisen en doorgedreven innovatie.
Eandis is één van de grote netwerkoperatoren in Vlaanderen. Sinds 2005 heeft Eandis de taak om de gemeenschappen te helpen bij het behalen van strenge emissienormen.
Comeet is een volledig energieboekhoudingsysteem voor alle Vlaamse publieke gebouwen (zoals scholen, hospitalen, ...), waardoor deze via analyses en rapporten de energieconsumptie kunnen monitoren.
Comeet is een web applicatie die voldoet aan de gestelde juridische normen, en ondanks de grote volumes aan data een opmerkelijke performantie bereikt.
Planet Parfum is één van de Belgische topbedrijven op gebied van parfumerieproducten, met meer dan 80 winkels.
InfoGlobe is een krachtige webtool voor de toeleveringsketen en voorraadoptimalisatie van Planet Parfum. InfoGlobe is ontwikkeld met de agile development aanpak, zodat nieuwe functionaliteiten zeer vlug konden uitgerold worden. De applicatie heeft een gunstige strategische impact op de ganse organisatie.
De Balanced Scorecard is een web applicatie die deel uitmaakt van Equazion (analysetool van PwC). De Balanced Scorecard wordt vandaag gebruikt door verschillende grote ondernemingen in Europa en de USA.
Wij bieden u een gratis prijsestimatie voor uw web applicatie.
Contacteer ons voor meer info.
DATABASE ONTWIKKELING
Clinical Trial Supply Tool voor UCB. Dit project behelste het ontwikkelen van de volledige database in Sql Server, inclusief het programmeren van meerdere berekeningsalgorithmes via stored procedures en functies. Deze tool beheert de benodigde voorraad aan testgeneesmiddelen, voor elke van de participerende ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen.
Sales Forcast Tool voor Neuhaus. Voor deze tool werd een volledige database uitgewerkt en geprogrammeerd in Sql Server. Voorspellingen met betrekking tot toekomstige verkoopsvolumes werden berekend aan de hand van voorbije verkoopscijfers en de gekende seizonaliteit van de producten.
Hoog volume data migratie voor de Luxemburgse telecom operator P&T, van Sql Server 2000 naar Sql Server 2012, zonder onderbreking van de beschikbaarheid.
Budget Planning Tool voor Ontex, één van de topbedrijven in hygiënische wegwerpproducten. Via de tool, ontwikkeld bovenop een Sql Server database (met importfunctie voor gegevens uit SAP), werden transporten en voorraden geoptimaliseerd, zodat budgetten nauwkeurig konden berekend worden.
Een tweejarig project werd gerealiseerd ter vervanging van oudere VB6 batch-programma's door Sql Server stored procedures (T-SQL development), om aldus de import van text data te optimaliseren. Op die manier kon de import procedure, welke voorheen enkele uren duurde, beperkt worden tot enkele minuten.
Daarnaast werd een beheer- en monitoringtool voor financiële data ontwikkeld, bovenop een Oracle database (PL/SQL development).
Wij bieden u een gratis prijsestimatie voor uw database applicatie.
Contacteer ons voor meer info.