Developing your mobile and web applications
WAAROM INCALIBRATION?

We slaan een brug tussen de business wereld en de technische wereld

We zijn evenzeer business-geöriënteerd als IT-minded. Met een voet in beide werelden kunnen we accuraat de vertaling maken tussen business vereisten en technische richtlijnen.
Op het technische vlak zijn bestaat ons team uit Microsoft Certified Professionals (Certified Solutions Developers, Certified Database Administrators of Certified Systems Engineers) en ingenieurs. Samen hebben we een paar dozijn jaren ervaring in het ontwikkelen van software applicaties voor mobiele apparaten, het web of PC.

Op het business vlak telt ons team specialisten met een diploma Economische Wetenschappen of een MBA (Vlerick Business School). Samen bieden we ruim 30 jaar ervaring in management consulting voor Belgische en multinationale ondernemingen. Onze expertise richt zich vooral naar corporate performance measurement (scorecarding), (activity-based) costing, supply chain management en retail management.

We leveren op tijd en binnen budget

We hebben ons deel gehad van de harde ervaringen, hetgeen ons geleid heeft naar een hands-on project management aanpak. Misschien meer dan in vele andere sectoren is de spreuk van Cervantes toepasselijk: Goed begonnen is half gewonnen. Daarom besteden we veel aandacht aan het bestuderen van de relevante bedrijfsprocessen, en het vertalen van uw inzichten en functionele vereisten naar een technische analyse waarop ontwikkeling en uitrol gebaseerd worden.
We werken volgens de principes van agile development, waarbij de groei van de applicatie cyclus na cyclus kan gevolgd worden. Tussen elke cyclus wordt een evaluatie en feedback georganiseerd, waardoor bijsturing of uitbreidingen kunnen ingepast worden.

Wat het budget betreft, vraag een gratis prijsestimatie waardoor u snel een klare kijk hebt op de financiële aspecten van uw project.

We bieden solide en betrouwbare oplossingen

De zegswijze gaat dat Als je enkel een hamer hebt, lijkt elk probleem op een spijker. Wij onderschrijven deze aanpak echter niet.

Incalibration beschikt over een team van meer dan 15 experten die tot uw dienst staan. We zetten ons in om de meest passende en kwalitatieve oplossing uit te werken. Wij geloven in de groei van ons bedrijf door u goed te dienen. We geloven in eerlijk en hard werk. We geloven dat we samen een ganse weg kunnen afleggen.

Wij bieden u een gratis prijsestimatie voor uw mobiele toepassing.
Bekijk onze portfolio van applicaties.
Ga naar overzicht van diensten.
Contacteer ons voor meer info.